Přinášíme Vám další chutný a rychlý recept na podporu vaší detoxikace!
Zeleninu očistíme a nakrájíme na hrubší kolečka. Troubu začneme předehřívat na 180 stupňů. Rajčatové pyré smícháme s česnekem, kořením, citr. šťávou a bylinkami. Polovinou rajčatového pyré vyplníme zapékací mísu. Poté do zapékací mísy vrstvíme za sebe plátky zeleniny, kdy střídáme jednotlivé druhy. Zeleninu pokapeme olivovým olejem, lehce posolíme. Doporučujeme zeleninu na konec posypat lehkou vrstvou parmazánu. Ratatouille pečeme do změknutí zeleniny cca 35–40 minut. Po upečení doporučujeme zeleninu promíchat s rajčatovým pyré, které se bude držet na spod a servírovat jako teplý či studený předkrm a nebo přílohu.
Chcete se dozvědět více o detoxikaci? Podívejte se na videorozhovor Ing. Ivety Ječmík Skuherské s MUDr. Davidem Frejem na téma Vše o detoxu těla. VIDEO ZDE.
Pro hlubší pohled na detoxikaci si můžete zakoupit seminář v rámci našeho vzdělávacího programu Život v kondici, kde najdete přednášku dr. Davida Freje i naturopatky Ivety Ječmík Skuherské s názvem DETOXIKACE.
Přejeme Vám dobrou chuť!
Pokud máte jakékoli dotazy či tipy, neváhejte
se na nás obrátit na eccevita@eccevita.cz, nebo nás sdílejte na sociálních sítích a
nezapomeňte nás označit: @eccevita, #eccevita, #eccevitablog