Léto se blíží a my jsme si pro vás připravili nový recept na lehký a chutný salát se žlutým hrachem mung dal. Vyzkoušejte ho!
V následujícím receptu vám představíme naše Ecce Vita favority, které by ve zdravém jídelníčku rozhodně neměli chybět. Mung dal jsou původem malé zelené fazolky, které po vyloupnutí zbudou jako žluté ploché polovičky. Je snadno stravitelný, nezpůsobuje nadýmání a chutná báječně. Navíc je důležitým zdrojem vitamínů zejména z řady B, vlákniny a rostlinných bílkovin.
Jedním z nejoblíbenějších produktů je náš olivový olej De Padova. Italský bio olej z odrůdy ručně sbíraných bio oliv se vyrábí mechanickým lisováním za studena. Olivy se pěstují bez chemických postřiků a ručně se sbírají a zpracovávají jen několik hodin po sběru, čímž se zachovává kvalita, vynikající chuť a velmi nízká kyselost charakteristická pro nejlepší olivové oleje. Výroba kombinuje tradiční a moderní technologii se zachováním principů pro organické zemědělství. Správný výrobní postup, založený na včasném ručním sběru a mechanickém lisování, zachovávají zdraví prospěšné látky.
2
15 minut příprava / 15 minut vaření