Prodejna Praha: Po 8 –17h / Út – Čt 8–16h / Pá 8-14h

Midnight Wood olej 200 ml

Pěstící a masážní olej s podmanivou dřevitou vůní santalu a cedru vyrobený z 100 % přírodních olejů pro péči o tělo a relaxaci.
Skladem (>50 ks)
Kód: 520
Značka: Ecce Vita®
420 Kč / ks 347 Kč bez DPH
Kategorie: Pěstící bylinné oleje
Hmotnost: 0.2 kg
Pro koho: Muž, Žena, Senior, Čistě přírodní
Certifikované bylinné produkty
100% BIO
Certifikované bylinné produkty
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 2000Kč
Ecce Vita
Ecce Vita
Vlastní receptury
Zásilkovna
Zásilkovna
Vyzvednutí na výdejně

Exotické vůně nejvzácnějších dřevin, orientální koření a pečlivě vybraná kombinace přírodních olejů v podmanivém komplexu pro zjemnění a zvláčnění pokožky. Olej je určen ke každodenní péči o pokožku i jako přísada do koupelí k relaxaci po dlouhém a náročném dni. Pečlivý výběr 100 % přírodních olejů poskytuje maximální péči a udržuje pokožku jemnou, vláčnou i chráněnou proti vysušování. Dopřejte si exotickou masáž. Naneste malé množství do dlaně a masírujte potřebná místa těla. Případně aplikujte několik kapek do vaší koupele. Produkt byl vyrobený v České republice. Obsah: 200 ml

Instrukce

Malé množství oleje naneste na suchou, nebo mírně vlhkou pokožku (např. po koupeli). Masáže začínejte od levého chodila a postupujte nahoru. Myslete u toho na příjemné věci a užívejte si masáže. Masáže jsou nejvhodnější ráno před sprchou nebo naopak večer před spaním.

Složení

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemon Calbin Leaf Oil, Cedrus Deodara Wood Oil

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Ecce Vita® je česká společnost, která vznikla v roce 1999 a jako jedna z prvních v České republice zaměřila svoje aktivity na přírodní preventivní péči o tělo i duši.

Pod vedením Ing. Ivety Ječmík Skuherské, výživové poradkyně, absolventky Školy klinické naturopatie a Dr. Davida Freje, lékaře se zaměřením na celostní funkční medicínu, autora řady knih o zdraví, vyrábí Ecce Vita doplňky stravy a bylinné směsi podle vlastních, originálních receptur se zaměřením na kvalitu a co nejvyšší vstřebatelnost. V roce 2019 uvedla Ecce Vita na trh kúru na harmonizaci funkcí trávicího traktu, která je první ze speciální řady „Ecce Vita Pro“. Tato řada obsahuje kombinaci bylin a dalších aktivních ingrediencí, garantuje vysokou kvalitu a vstřebatelnost. V rám­ci této řady „Pro“ spolupracuje na vývoji receptur i diplomovaná naturopatka Kateřina Boesenberg, ND.
 V roce 2019 Ecce Vita představila kompletní řadu bylinných směsí, kde používáme převážně české a západní byliny. Směsi jsou vyrobeny podle originálních receptur a pokrývají problematiku od pročištění, podpory trávení a orgánů, ženskou problematiku, anti-aging, podporu imunity, dýchacího ústrojí, hormonální nerovnováhu, ale i stavy depresí a poruch spánku. Velkým milníkem byla rovněž první kosmetická řada čistě přírodních krémů s vybranými "cosmos ingriediencemi.
Jíž víc než 10 let zastupujeme na českém trhu značku Organic India. Více informací  najdete v sekci O NÁS.
 
Pokud máte zájem o prodej našich produktů, přihlaste se k velkoobchodní spolupráci. Přihlášení najdete buď ve spodní patičce (Velkoobchodní spolupráce), nebo ikonka přihlášení v horní liště našeho e-shopu.