Prodejna Praha: Po 8 –17h / Út – Čt 8–16h / Pá 8-14h

Collagen Complex

Regenerace kostí, kloubů a šlach- kombinace aktivních látek, extraktů bylin a vitaminů, 4 g kolagenu a  v dávce.

Ecce Vita® originální směs pro podporu a regeneraci kostí, kloubů a šlach, která obsahuje kromě hydrolyzovaného kolagenu i vyváženou kombinaci aktivních látek potřebných pro podporu pohybového aparátu. Součástí směsi jsou dále minerály, vitaminy, extrakty bylin a aktivní látky pro celkovou podporu a povzbuzení organismu. Balení obsahuje 31 sáčků se sypkou směsí. V každém sáčku najdete 4 g hydrolyzovaného kolagenu.

 

 

Skladem (>50 ks)
Kód: 335
Značka: Ecce Vita®
1 780 Kč / ks 1 589 Kč bez DPH
Kategorie: Klouby, šlachy, vazy
Hmotnost: 0.215 kg
Pro koho: Muž, Žena, Senior, Bez lepku, Bez laktózy, Bez gmo, Bez soji, Doplněk stravy
raw: raw
recepty-1: /recepty/recept-zdrave-a-rychle-smoothie-s-collagenem-complex/
zdravi-1: /zdravi/to-nejlepsi-pro-vase-klouby-a-kosti/
Certifikované bylinné produkty
100% BIO
Certifikované bylinné produkty
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 2000Kč
Ecce Vita
Ecce Vita
Vlastní receptury
Zásilkovna
Zásilkovna
Vyzvednutí na výdejně

Hydrolyzovaný kolagen je forma, která je nejlépe vstřebatelná naším tělem. Kolagen přispívá k udržení svěží a zdravé kůže, podporuje správný metabolismus a obsah minerálů v kostech, zabraňuje degeneraci kloubů. Kolagen má pozitivní vliv na fungování kloubů, jelikož napomáhá při opravě degenerovaného kloubového matrixu, čímž dlouhodobě zajišťuje pohodlí kloubů a jejich funkčnost. Zdraví pokožky je ovlivňováno nejen věkem, ale i vnějšími vlivy.

Součástí směsi jsou další ingredience, které podporují vstřebávání kolagenu:

Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a psychické činnosti, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, imunitního systému, zvyšuje vstřebávání železa, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. V této směsi jsme použili přírodní zdroj vitaminu C a to extrakt z plodu Acerola.

Glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a MSM (methylsulfinylmethan) jsou důležitou součástí směsí pro pohybový aparát. Legislativně bohužel nejsou pro tyto složky povolená žádná zdravotní tvrzení.

Vitamin B12 (methylkobalamin - aktivní forma vitaminu B12) přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk.

Kadidlovník pilovitý (Boswellia serrata) je bylina, která pomáhá udržovat normální stav kostí, kloubů. Podporuje také normální činnost gastrointestinálního traktu a normální činnost srdce. (Extrakt obsahuje až 85 % boswellových kyselin).

Kurkumin (kurkuma dlouhá) působí příznivě na kosti a klouby, podporuje krevní oběh. Ve směsi najdete extrakt z oddenku kurkumy dlouhé. (Standartizovaný extrakt obsahuje až 99,1% kurkuminu).

Jírovec maďal je zdrojem aescinu, který přispívá k normální činnosti a pohyblivosti kloubů.

Kyselina hyaluronová  je přirozenou složkou tzv. synoviální tekutiny v kloubech. Ve směsi najdete nízkomolekulový hyaluronát sodný s molekulární hmotnosti 500 kDa, který právě díky nízké molekulové hmotnosti proniká lépe do hlubokých vrstev.

Pepřovník černý je antioxidant, chrání buňky před oxidačním stresem.

Ve směsi dále najdete antioxidanty glutathion (redukovaný) a resveratrol, dále přírodní kvercetin z plodu z jerlínu japonského (Sophora japonica).


Obsah: 31 sáčku po 4 g hydrolyzovaného kolagenu typu I.

Instrukce

Obsah sáčku nasypte do skleničky, zalejte menším množstvím vlažné vody (lépe se rozpouští) a rozmíchejte vidličkou. Následně dolejte vodou a nechte chvíli stát. Směs nemá výraznou chuť a není přislazovaná. V případě potřeby, můžete dolít džusem nebo jiným slazeným nápojem.

Složení

hydrolyzovaný kolagen, glukosamin sulfát 2KCL, chondroitin sulfát, Bowellia serrata, stand.extract. 85%, MSM (methylsulfonylmethan), malina (přírodní aroma), trans resveratrlol, Malpighia glabra, Saphora japonica, stand.extract, Curcuma longa, Aesculus hippocastanum, glutathion redukovaný, oxid křemičitý, kyselina hyaluronová (500 kDa), Piper nigrum, vitamin B12 (methylkobalamin)

Dotazy

zákazník -Dobrý den, jak dlouhodobě lze tento produkt užívat? Děkuji

EcceVita - V průměru 3 měsíce a pak udělat v užívání přestávku. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, lze užívat collagen při kojeni? Děkuji.

EcceVita - Je lépe vyčkat až skončíte s kojením. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaký typ kolagenu a z jakého zdroje je v produktu obsažen? Podle složení se zdá, že je výrobek cílen především na zdraví kloubů a šlach. Děkuji Vám za odpověď.

EcceVita - v produktu je vepřový kolagen typu I a II. Hlavně ale typ I. Směs je zaměřená na pohybový aparát. Ing. Iveta Ječmík Skuherská

zákazník -Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co byste doporučili dceři (17 let) při větších obtížích s kůží (velké akné již několik let), problémy s kyčlí, bolesti až do zad. Děkuji, přeji pěkný den.

EcceVita - Lze doporučit kombinaci B-skin + Flexibility + Kolagen. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám 47 let a mám problémy s koleny, ve 44 letech jsem byla na operaci s levým kolenem, natrhlý meniscus. Levé koleno je celkem v pohodě, pravé zlobí. Povoláním jsem uklízečka. Jaký přípravek mi doporučíte?

EcceVita - Vhodná je kombinace Flexibility + Tužebník ampule + Kolagen. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, Mám dotaz ohledně kolagenu. Jak často opakovat léčebnou kůru s užíváním kolagenu, při mé zátěži a občasných potížích a bohužel při dnešních cenách všeho? Jednou ročně, jedno balení je málo? Rozumíte, aby to mělo nějaký smysl. Děkuji za odpověď.

EcceVita - Aby to mělo smysl, tak využívat alespoň 3 balení. dr. David Frej

zákazník -Začínají mě bolet kolena (paní doktorka se domnívá, že jde o počínající artritidu - je mi 65 let). Jaký přípravek byste mi prosím doporučil?

EcceVita - Collagen Complex dle mé receptury. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, prosím o radu. Maminka, 75 let má artrózu kolenního kloubu 2. - 3. stupně. Užívá asi tak 2. týden Ecce Vita Collagen. Je možné ještě něčím léčbu podpořit? Má velké bolesti už i v klidovém režimu. Děkuji a přeji pěkný den.

EcceVita - Vhodné je doplnit užíváním Flexibility a Tužebníku v ampulích. dr. David Frej

zákazník -Hezký dobrý den přeji, ráda bych poprosila o krátkou radu, trápí mne cysty v prsou a také začínající nejspíš artróza v čelisti (křupe v ní). Předem děkuji za info.

EcceVita - Lze zkusit kombinaci Collagen Complex a Zdraví pro ženu (cysty).

zákazník -Dobrý den, prosila bych Vaší radu a doporučení produktů pro manžela (80 let), který má potíže s kluby. Ty začaly 1,5 roku po očkování proti covidu (2 dávky). Má bolesti kloubů kolen při chůzi, doktor mu nyní doporučil operaci kolen, rád by se jí vyhnul, pokud možno. Děkuji.

EcceVita - Lze kombinovat Flexibility + Tužebník + Collagen Complex. dr. David Frej

zákazník - Dobrý večer, jak dlouho bych měla doplněk na klouby užívat? Je vhodný i při diagnóze osteopenie? Děkuji za odpověď.

EcceVita - Minimálně 3 měsíce vhodné i při osteopenii. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat, pro malou sportující dceru 10let je kolagen také vhodný? Děkuji za pomoc :-) a mějte se moc hezky.

EcceVita - Přípravek je vhodný od 12 let. dr. David Frej

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EV Avatar autora | 20.12.2023
Velmi spokojená
5
B Avatar autora | 14.12.2023
Výborný produkt, jeden z nejlepších kolagenů na trhu.
5
AA Avatar autora | 5.4.2023
Vypadá důvěryhodné, uvidím výsledek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Ecce Vita® je česká společnost, která vznikla v roce 1999 a jako jedna z prvních v České republice zaměřila svoje aktivity na přírodní preventivní péči o tělo i duši.

Pod vedením Ing. Ivety Ječmík Skuherské, výživové poradkyně, absolventky Školy klinické naturopatie a Dr. Davida Freje, lékaře se zaměřením na celostní funkční medicínu, autora řady knih o zdraví, vyrábí Ecce Vita doplňky stravy a bylinné směsi podle vlastních, originálních receptur se zaměřením na kvalitu a co nejvyšší vstřebatelnost. V roce 2019 uvedla Ecce Vita na trh kúru na harmonizaci funkcí trávicího traktu, která je první ze speciální řady „Ecce Vita Pro“. Tato řada obsahuje kombinaci bylin a dalších aktivních ingrediencí, garantuje vysokou kvalitu a vstřebatelnost. V rám­ci této řady „Pro“ spolupracuje na vývoji receptur i diplomovaná naturopatka Kateřina Boesenberg, ND.
 V roce 2019 Ecce Vita představila kompletní řadu bylinných směsí, kde používáme převážně české a západní byliny. Směsi jsou vyrobeny podle originálních receptur a pokrývají problematiku od pročištění, podpory trávení a orgánů, ženskou problematiku, anti-aging, podporu imunity, dýchacího ústrojí, hormonální nerovnováhu, ale i stavy depresí a poruch spánku. Velkým milníkem byla rovněž první kosmetická řada čistě přírodních krémů s vybranými "cosmos ingriediencemi.
Jíž víc než 10 let zastupujeme na českém trhu značku Organic India. Více informací  najdete v sekci O NÁS.
 
Pokud máte zájem o prodej našich produktů, přihlaste se k velkoobchodní spolupráci. Přihlášení najdete buď ve spodní patičce (Velkoobchodní spolupráce), nebo ikonka přihlášení v horní liště našeho e-shopu.