Prodejna Praha: Po 8 –17h / Út – Čt 8–16h / Pá 8-14h

Clean Lean Protein - vanilka 1000 g

Prémiový evropský hráškový protein s příchutí vanilky. Zcela přírodní, 100% rostlinný a bez alergenů*. 

Skladem (13 ks)
Kód: 641
Značka: NUZEST
1 760 Kč / ks 1 571 Kč bez DPH
Certifikované bylinné produkty
100% BIO
Certifikované bylinné produkty
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 2000Kč
Ecce Vita
Ecce Vita
Vlastní receptury
Zásilkovna
Zásilkovna
Vyzvednutí na výdejně

Clean Lean Protein je vyroben z evropského žlutého hrachu pěstovaného v severní Francii. Získáván vodní extrakcí, bez použití chemických látek. Komplexní protein pro regeneraci a energii. Obsahuje všech devět esenciálních aminokyselin. Clean Lean Protein má zvlášť vysoký obsah glutaminu, který má význam pro obnovu svalové hmoty po cvičení a prevenci její ztráty během stárnutí. Zdravá kontrola hmotnosti. Ideální pro regulaci tělesné hmotnosti, Clean Lean Protein je zdravější způsob, jak si udržet pocit nasycení po delší dobu. Svým obsahem aminokyselin je srovnatelný s vaječnými bílkovinami a syrovátkovými proteiny. Lehce se tráví a vstřebává. 98% stravitelnost. Žádný pocit nadýmání. Je zásaditý, s pH 7,8 podporuje rovnováhu ve vašem těle. Mísí se lehce a chutná skvěle! Rychle připravený.

  • Obsahuje 73 % až 83 % proteinu (dle příchutě)
  • Lehce se tráví, má 98% vstřebatelnost
  • Navíc výborně chutná
  • Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny
  • Žádné výplně, konzervační látky nebo přidaný cukr, je slazen přírodním sladidlem steviol glykosidy
  • *Bez lektinu, bez lepku, bez sóji, bez mléka, bez GMO, hypoalergenní, pro vegany i paleo dietu
  • Hrách je vypěstován ve Francii a zpracován v Belgii
  • Získáván vodní extrakcí

Instrukce

Posilněte svá smoothie, muffiny nebo jen protřepejte a vypijte. S přirozeně mírně sladkou chutí vytváří Clean Lean Proteinu hladkou texturu a umožňují snadné mísení. Rozmíchejte dvě odměrky, nebo jeden sáček ve 350 ml vody/rostlinného mléka a řádně zamíchejte/protřepejte. Obsah balení: 1000 g

Dotazy

zákazník -Chci se zeptat může se jít obyčejný chleba. Pít drinky na posilování?

EcceVita - Pšenice je škodlivá obilovina, tzn. pokud chléb, tak čistě žitný či např. pohankový. Po sportu pak např. hrachový protein Clean Lean Protein. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, bratr je po operaci tenkého střeva má ileostomii. Je slabý, skoro nic nejí. Necítí se dobře. Má trombofilii. Může protein užívat? Nebo jaké produkty jsou pro něho vhodné? Děkuji.

EcceVita - Ano, protein je vhodný, též lze užívat kvalitní multivitamin v naší nabídce. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, chtěla bych zakoupit Vaše výrobky pro sportovce. Syn 19 let je studentem posledního ročníku taneční konzervatoře, jde o velice fyzicky náročné studium (cca 8 hodin tance denně). Uvažuji o Mumiu nebo Aminu 75 a EV Kalciu. Poradíte mi prosím jaké nejvhodnější výrobky pro syna vybrat?

EcceVita - Vhodné je posílení svalové hmoty Clean Lean Protein+ Ašvaganda + Mumio nebo Multivitamin 75. dr. David Frej

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Za založením této značky stojí pan Trevor Bolland a jeho dcera Monique, které byla ve 22 letech diagnostikována roztroušená skleróza. Poté, co mnoho expertů po celém světě - od neurologů a vědců až po odborníky, kteří se zabývají přírodní medicínou, potvrdilo, že pro Monique je nezbytná komplexní zdravá výživa a životní styl, zrodil se Nuzest - výživa pro život. 

To, co začalo jako otec a dcera, kteří hledali odpovědi, je nyní tým více než 100 lidí po celém světě, kteří formulují podpůrnou výživu pro cokoliv, co vám život přinese.

Produkty firmy Nuzest jsou sestavené špičkovými zdravotníky a odborníky na výživu. Díky nim vám produkty poskytují to nejlepší, co příroda a věda nabízí. Pro zajištění toho nejlepšího a nejkvalitnějšího produktu jsou k výrobě využívány vládou certifikované smluvní výrobce GMP a Nuzest sám provádí certifikaci HACCP. Než je výrobek zabalený, projde důkladným testováním. Velmi propracovaný systém prověří, že hotové produkty jsou bezpečné a neobsahují hlavní alergeny, jako lepek a mléčné výrobky. Jsou testovány na pesticidy a těžké kovy. Tím jsou spolehlivě splněny normy Světové zdravotnické organizace.