Oialla
Oialla je značkou vysoce kvalitních čokolád, které pro svou výrobu používají divoké kakaové boby v organické kvalitě.
Čokoládový mistr Rasmus Bo Bojesen snil o vytvoření vlastní organické čokolády. V té době byl vyučeným čokolatierem a s čokoládou pracoval profesionálně řadu let. Snažil se však najít organické kakao dostatečně vysoké kvality a toto pátrání trvalo mnoho let.
Divoké kakaové boby Beniano objevil Rasmu Bo Nojesen na svých cestách přes Bolívii. Spolu s manželkou rozpoznali obrovskou kvalitu a potenciál divokých kakaových bobů, na kterých si do té doby pochutnávali jen zvířata. Značku Oialla založil v roce 2010, od té doby získaly čokolády Oialla řadu ocenění.
V Bolívii spolupracuje Oialla s malým bolivijským rodinným podnikem. Zde se sbírají kakaové boby a probíhá zde i část zpracování, která může probíhat v džungli. Tato spolupráce přerostla v přátelství mezi touto rodinou navzdory velké vzdálenosti mezi Dánskem a Bolívií.
Rasmus Bo Bojesen dováží tyto krásné čisté kakaové boby, ze kterých se vyrábí bio čokoláda velmi speciálního druhu v úzké spolupráci s menší organickou certifikovanou dánskou továrnou na čokoládu.
Když Oialla v roce 2010 začínala, jen málokdo věnoval pozornost čokoládě typu" bean-to-bar", nebo" single origin" čokoládě. Avšak pro značku Oialla bylo již v té době důležité vědět, odkud kakao pochází. Použití divokého kakaa dalo příležitost vytvořit čokoládu s vynikající chutí a zároveň pečovat o životní prostředí a původní obyvatele deštných pralesů Bolívie a Jižní Kolumbie.
Jaká je tedy čokoláda Oialla?
Je divoká, čistá, organická, křupavá, má chuť, aroma, obsahuje pouze divoké kakaové boby, kakaové máslo a někdy organický třtinový cukr, přírodní přísady jako ořechy, mandle nebo mořskou sůl.
Pokud hledáte zdravé mlsání, Oialla je tou správnou volbou.
Organická hořká čokoláda z divokých kakaových bobů Beniano. Je...
Organická hořká čokoláda z divoce rostoucích kakaových bobů...
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem